4º Internationaal Bridge festival

30.11.2019 – 08.12.2019 / SUNWAY SITGES

VRIJE deelname aan alle competities gedurende uw verblijf in ons Hotel Sunway Playa Golf & Spa, met volle recht op alle prijzen, indien u rechtstreeks bij ons boekt.*

Bij boekingen van een minimum 8 nachten zijn de inschrijfgelden van alle toernooien inbegrepen.

*bij boekingen die via derden (online of reisorganisaties) plaatsvinden is de gratis deelname niet van toepassing.

Hotel Sunway Playa Golf & Spa te Sitges deelt met veel vreugde mee dat zij van 01 tot en met 09 december 2018 het Internationale Bridge Sunway Sitges Festival organiseren, met meer dan EURO 15.500 aan prijzen.

Op deze officiële webpagina van het toernooi vindt u alle informatie over het festival (voorwaarden, inschrijfkosten, accommodatie aanbiedingen, etc.), alsmede de contactgegevens van de organisatie mocht u nog vragen hebben.

Hotel Sunway Playa Golf & Spa heeft al 4 jaar achtereenvolgend het Internationale Sunway Bridge toernooi weekend georganiseerd. We kunnen met trots terugkijken, we zijn niet alleen de enige die deze Bridge toernooien onder de aandacht brengen, maar ook de enige die hierin succesvol is in heel Sitges (Barcelona). In deze 3e editie van dit ambitieuze BRIDGE FESTIVAL-formaat met 4 wedstrijden die 9 dagen duren, denken we dat u er heel veel van zult verwachten!