3º Internationaal Bridge festival

01.12.2018 – 09.12.2018 / SUNWAY SITGES

VRIJ deelname aan alle competities gedurende uw verblijf in ons Hotel Sunway Playa Golf & Spa, met volle recht op alle prijzen, indien u rechtstreeks bij ons boekt.*

Bij boekingen van een minimum 6 nachten zijn de inschrijfgelden van alle toernooien inbegrepen. Als u voor 2 nachten boekt, heft u recht om aan de zittingen die tijdens uw verblijf plaatsvinden gratis te participeren. Bij boekingen van 1 nacht, krijgt u 50% korting op de toenooi die tijdens uw verblijf gespeld wordt.

*bij boekingen die via derden (online of reisorganisaties) plaatsvinden de inschrijvingsgeldsvrij deelname is niet van toepassing.

Hotel Sunway Playa Golf & Spa te Sitges deelt met veel vreugde mee dat zij van 01 tot en met 09 december 2018 het Internationale Bridge Sunway Sitges Festival organiseren, met meer dan EURO 15.000 aan prijzen.

Op deze oficiële webpagina van het toernooi vindt u alle informatie over het festival (voorwaarden, inschrijfkosten, accommodatie aanbiedingen, etc.), alsmede de contactgegevens van de organisatie mocht u nog vragen hebben.

Hotel Sunway Playa Golf & Spa heeft al 4 jaar achtereenvolgend het Internationale Sunway Bridge toernooi weekend georganiseerd. We kunnen met trots terugkijken, we zijn niet alleen de enige die deze Bridge toernooien onder de aandacht brengen, maar ook de enige die hierin succesvol is in heel Sitges (Barcelona).In deze tweede editie hebben onze ambities met betrekking tot het Bridge in Sunway Sitges er zelfs voor gezorgd dat we hebben gekozen voor een nog groter formaat: Een 9 daags Internationaal Bridge Festival, van zaterdag 01 tot en met zondag 09 december.