3º Festival Internacional de Bridge

01.12.2018 – 09.12.2018 / SUNWAY SITGES

Participació GRATUÏTA en els tornejos durant la seva estada al nostre Hotel Sunway Playa Golf & SPA, si reserva el seu allotjament directament amb nosaltres, amb tot el dret als premis*.

S'inclouen els drets de taula en tots els tornejos per a estades mínimes de 6 nits. Si reserven 2 nits d'allotjament, tenen dret a jugar en les sessions del torneig que es disputa durant la seva estada. Si reserven només 1 nit, tenen un 50% de descompte en drets de taula del torneig que es disputa durant la seva estada.

* No s'inclourà la participació gratuïta en cas que la reserva es va fer a través d'un proveïdor turístic extern (agència de viatges, portals web etc.)

L'Hotel Sunway Playa Golf & Spa de Sitges té el plaer d'anunciar que organitzarà el Festival Internacional de Bridge Sunway Sitges, des del 01 fins el 09 de desembre de 2018, amb més de 15.000 € en premis a repartir.

En aquesta pàgina web oficial del torneig trobareu tota la informació del festival (bases, preus d'inscripció, ofertes d'allotjament, etc.), així com les dades de contacte de l'Organització per si tingués qualsevol dubte que vulgui consultar.

L'Hotel Sunway platja golf & spa ha anat organitzant durant quatre anys consecutius el TORNEIG INTERNACIONAL SUNWAY DE BRIDGE d'un cap de setmana. Podem mirar amb orgull cap enrere, no som els únics en considerar aquests Tornejos de Bridge, únics a la ciutat de Sitges (Barcelona), com reeixits. En aquesta segona edició, les nostres ambicions pel que fa al Bridge a Sunway Sitges ens han fet triar per a un format més gran: Un Festival internacional de Bridge de 9 dies, del Dissabte 01 fins al Diumenge 09 de desembre, ambdós inclosos.